Mini GPS Tracker

Voor een Hond of Kat vanaf 2 kg is deze Mini GPS tracker De perfecte GPS-tracker. 

Voor slechts 69,95 ontvangt u de Mini GPS tracker met halsband inclusief voorgeinstalleerde simkaart en inclusief verzending met tracking nummer. Volledig gebruiksklaar. 

Inclusief kosteloze ondersteuning op afstand.              Veiligheid Setracker App

Een mini gps tracker is Ideaal om je huisdier te volgen of op te sporen. De beste manier om zicht te houden op huisdieren! Een GPS tracker mini voor honden en katten is een zeer klein apparaat speciaal ontworpen om te dragen met een halsband. Het baasje, de verzorger of begeleider kan de hond of kat eenvoudig volgen met de bijgeleverde gratis app. Onze tracker maken geen gebruik van een duur abonnement. Met de ingebouwde Prepaid simkaart bent u veel goedkoper uit. laat u niet verleiden tot Peperdure abonnement zoals bij tractive, petalways, weenect. Met de trackers van Storm discount bent u Hooguit 50 cent per maand kwijt om uw huisdier te tracken. Tel uit je winst!

MINI GPS TRACKER

De Mini GPS Tracker is geschikt voor katten en honden kleine en Grote dieren.

PETS GPS TRACKER

Deze GPS Tracker is geschikt voor kleine en Groot formaat Honden.

PET GPS TRACKER

GPS / WIFI Tracker Feeding Reminder
Led licht en Signaal om terug te vinden.

Testimonials

"Op de site van dit bedrijf zagen we een GPS pet tracker. Het was de kleinste en goedkoopste die ik op het internet kon vinden. En ook nog zonder maandelijks abonnement! Omdat ik nog wat vragen had, heb ik het bedrijf gebeld. Ik werd keurig en uitgebreid te woord gestaan. Vervolgens hebben we het apparaatje besteld. Supersnel en goed verzorgd werd het afgeleverd. Vervolgens wilden we er een extra oplader bij. Per What's app kregen we een heel goed voorstel. Ook de oplader werd razendsnel bezorgd. Bij dit bedrijf staat de service en de klantvriendelijkheid bovenaan. Wij kunnen dit bedrijf dan ook bij iedereen aanbevelen!"
Joke Duivestein
Tevreden klant
"Ik ben in bezit van een honden gps deze kun je gebruiken als je hond af en toe wegloopt of niet helemaal vertrouwd. Ik ga dit jaar kamperen met mijn hond in een vreemd gebied , het geeft mij een veilig gevoel als ik weet waar mijn hond is. Alleen vondt ik het best wel even wennen hoe dit werkt in combinatie met de app. Nu kon ik Bernhard bereiken via watch app en die hielp mij gelijk. Hij is erg duidelijk en neemt ook de tijd om het je duidelijk en eigen te maken. Ik ben erg blij met deze service. DIKKE 10! Chantal"
Chantal van Beeten
Tevreden klant
"Adina Ceylan. Na dagen zelf proberen! Bloed zweet en tranen.. telefoons! En winkels bezocht! Niemand kon me helpen met het activeren! Bij deze contact genomen via hier en WhatsApp... ik was snel en onmiddellijk verholpen! Bijna ongelofelijk maar waar! Mijn gps kids q50 horloge op een mum van tijd correct ingesteld zonder enige andere zorgen. Ik was koppig... doe niet zoals ik !! Super sevice... wij danken u alvast! Nu kan me zoontje veilig en zeker zijn horloge gebruiken. En is mama opgelucht!"

"Johan Kraan. Ik heb bij Storm Discount een tracker gekocht. Kort na de bestelling werd ik gebeld om een en ander even door te nemen. Dat hoorde bij de service. De tracker werd snel en volledig geïnstalleerd bezorgd. Omdat alles al was geïnstalleerd was het voor mij niet geheeld duidelijk wat nu precies de inlogcode en wat het wachtwoord was. Alles werd super snel, duidelijk en geduldig via Whatsapp uitgelegd. Om 20:00 in de avond. Ik ben echt zeer tevreden over de service van Storm Discount. De tracker werkt ook prima trouwens en is alleen voor noodgevallen"

"Ik heb hier een GPS horloge besteld voor mijn dochter nadat ik er eerst elders één had gekocht die niet goed functioneerde. Het horloge werd al de volgende dag volledig gebruiksklaar geleverd. Ook als je vragen hebt of als iets niet goed werkt mag je altijd contact opnemen en dan word je erg vriendelijk geholpen".
Carissa van der Liet
Tevreden klant
"Al een tijdje doe ik aan modelvliegen en soms is er wel eens wat kwijt, het is dan soms heeeeel lang zoeken en erg frustrerend... daarom vond ik het tijd voor een gps tracker, een kleine lichtgewicht tracker en die heb ik gevonden bij Storm Discount, en dat is niet een of andere vage webshop ben ik achter gekomen, nee het is een bedrijf die je voor je aankoop adviseert, alles goed voor je instelt bij de aankoop en ook nadat ik het had ontvangen en nogal wat vragen had werd alles netjes beantwoord en dat op een zaterdagavond rond 21.30u.... andere bedrijven hoef je rond die tijd echt niet te bellen of te mailen want dan zit je tot maandag of dinsdag te wachten op antwoord! Ik schrijf niet snel een review voor een winkel of bedrijf maar soms is de service OP EN TOP in orde, een service die je niet vaak meer tegen komt. Bij de meeste bedrijven ben je een nummer, eerst wat van ze kopen, ze hebben hun geld binnen en dat je als klant dan ontevreden bent boeit ze geen ruk! Bij Storm Discount ben je een KLANT en géén nummer! Het produkt wat je als winkel verkoopt is niet het belangrijkste. Het gaat erom: wat verkoop je! en op welke manier doe je dat! Sta je voor je zaak! Leef je je goed in in je klanten!... en daar denken we als consument niet zomaar over na.. maar het is zó belangrijk! SERVICE SERVICE SERVICE, dat is Storm Discount!!! Dus bang dat je je hond kwijt raakt! of je kat! of weten waar de kids zijn!!! Koop hier dan een GPS TRACKER, een paar keer drukken op je mobiel en je weet waar ze zijn!!! Nogmaals, ik ben een blije klant..."
maRCnh33
Tevreden klant